Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ΦΑΣΜΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της πριν από 29 χρόνια και σήμερα εξυπηρετεί περισσότερους από 50.000 πελάτες ετησίως.

Διαθέτουμε 4 καταστήματα σε Πειραιά, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Θεσσαλονίκη αλλά και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.fasma-optica.gr που εξυπηρετεί πελάτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Ηρ. Πολυτεχνείου 36

Ξεκινήσαμε το 1986 με το πρώτο μας κατάστημα στον Πειραιά, το οποίο στεγάζεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου 36, στο πιο κεντρικό σημείο του Πειραιά με συνολική έκταση 280 τ.μ. Η τελευταία ανακαίνιση του καταστήματος έγινε το 2013. Το κατάστημα του Πειραιά είναι 3 επιπέδων. Στο ισόγειο θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Στον πρώτο όροφο λειτουργεί ειδικό τμήμα παιδικών γυαλιών ηλίου και οράσεως αλλά και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας. Στο υπόγειο του καταστήματος λειτουργεί το τμήμα φακών επαφής αλλά και το τμήμα οπτομετρίας.

Το κατάστημα του Πειραιά εξυπηρετεί ετησίως περισσότερους από 25.000 πελάτες, ενώ το συνολικό πελατολόγιο του είναι λίγο πάνω από τους 70.000 πελάτες.

Το κατάστημα σήμερα απασχολεί 15 υπαλλήλους και έχει τμήμα πωλήσεων σκελετών και φακών επαφής, τμήμα οφθαλμολογικών μετρήσεων και σύγχρονα εργαστήρια κατασκευής γυαλιών που παραδίδουν τις παραγγελίες άμεσα, μόνο σε 1 ώρα.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α. Μεταξά 17


Στα τέλη του 2005, ξεκίνησε τη λειτουργία του το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας ΦΑΣΜΑ στην Γλυφάδα. Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδία του πιο εμπορικού δρόμου, Ι. Μεταξά 17 και στεγάζεται σε ισόγειο χώρο 75 τ.μ. Η τελευταία ανακαίνιση του καταστήματος έγινε το 2013.

Σήμερα απασχολεί 8 υπαλλήλους και έχει τις ίδιες δυνατότητες παροχής υπηρεσιών που έχει και το κεντρικό κατάστημα του Πειραιά.
Τμήμα πωλήσεων σκελετών και φακών επαφής, τμήμα οφθαλμολογικών μετρήσεων και σύγχρονα εργαστήρια κατασκευής γυαλιών, που παραδίδουν τις παραγγελίες άμεσα, μόνο σε 1 ώρα.

Το κατάστημα της Γλυφάδας εξυπηρετεί ετησίως περισσότερους από 10.000 πελάτες.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ελ. Βενιζέλου 148, Πλ. Δαβάκη


Τον Δεκέμβριο του 2008 ξεκίνησε και το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας ΦΑΣΜΑ στην Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 148 στην πλατεία Δαβάκη στο κέντρο της αγοράς το οποίο σημειώνει μεγάλη άνοδο και παρέχει εξελιγμένο εργαστήριο που παραδίδει άμεσα τα γυαλιά στους πελάτες.

Είναι 160 τ.μ. και απασχολεί 5 υπαλλήλους.
Η τελευταία ανακαίνιση και του καταστήματος της Καλλιθέας έγινε το 2013.

Το κατάστημα της Καλλιθέας εξυπηρετεί ετησίως περισσότερους από 6.000 πελάτες.

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τσιμισκή 69


Στις αρχές Απριλίου του 2009 η αλυσίδα οπτικών καταστημάτων ΦΑΣΜΑ βγήκε εκτός νομού Αττικής.
Ανοίξαμε το τέταρτο κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Τσιμισκή 69.

Το κατάστημα είναι ισόγειο, συνολικής έκτασης 90 τ.μ. και απασχολεί 5 υπαλλήλους.

Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί ετησίως περισσότερους από 15.000 πελάτες.

 

 


Η εξέλιξη της εταιρίας μας σε όλα τα επίπεδα, δε θα μπορούσε να μην περιλάμβανε και την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το 2011 λοιπόν, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.fasma-optica.gr το οποίο πολύ γρήγορα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των ηλεκτρονικών οπτικών καταστημάτων και σύμφωνα με το Google Analytics τον τελευταίο χρόνο είχε περισσότερες από 3.000.000 προβολές σελίδων, ενώ το εμπιστεύτηκαν πάνω από 250.000 χρήστες, σύμφωνα με τις επισκέψεις των σελίδων.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία ανάμεσα σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα οπτικών της χώρας και οι τιμές του είναι πολύ ανταγωνιστικές. Τον Νοέμβριο του 2013, έγινε και η "ανακαίνιση" του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και σήμερα λειτουργεί με τις τελευταίες τεχνολογίες για να παρέχει την καλύτερη πλοήγηση αλλά και το σωστό service στον χρήστη / επισκέπτη του.

 

29 ΧΡΟΝΙΑΕΜΠΕΙΡΙΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ | ΕΓΓΥΗΣΗ | ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Με εμπειρία 29 ετών, με υπερσύγχρονα εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας αλλά και με περισσότερους από 10.000 ετοιμοπαράδοτους οφθαλμικούς φακούς στις αποθήκες μας, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα νέα σας γυαλιά οράσεως γρήγορα, μόνο σε 1 ώρα και πάνω απ' όλα ποιοτικά. Γιατί πιστεύουμε ότι σαν τα μάτια σας δεν αξίζει τίποτε άλλο.

Διαθέτουμε επίσης όλες τις συλλογές γυαλιών ηλίου γνωστών για την ποιότητα και το design των κατασκευαστών, όπως Rayban, Chanel, Cucci, Versace, Valentino Dior, Dolce & Gabbana, Prada κ.ά.

Θα πρέπει να αναφερθούμε και στις τιμές μας, που είναι από τις καλύτερες της αγοράς.