Δωρεάν αντικαταβολή! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€!

Όροι και προϋποθέσειςΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτή την ιστοσελίδα www.fasma-optica.gr, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το δικτυακό μας τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.
Οι τιμές των προϊόντων που βλέπετε στο www.fasma-optica.gr, ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για ηλεκτρονικές αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.fasma-optica.gr και δεν ισχύουν για αγορές από τα φυσικά μας καταστήματα!

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του fasma-optica.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει, ανήκουν στο fasma-optica.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


2. Προσωπικά Δεδομένα
Το fasma-optica.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.


3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo fasma-optica.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.


4. Περιορισμός Ευθύνης
Το fasma-optica.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Αν κάποιο προϊόν δεν αναγράφει τιμή ή είναι μηδενική μπορεί να προήλθε από λάθος καταχώρηση οπότε δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με την επιχείρηση. To fasma-optica.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.


5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το fasma-optica.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.


6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, τα λογότυπα fasma-optica.gr και το ΦΑΣΜΑ ΟΠΤΙΚΑ είναι ιδιοκτησία της εταιρείας:
ΦΑΣΜΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.
Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους.


7. Αποστολή Προϊόντων
Το fasma-optica.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο fasma-optica.gr είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Όλες οι αποστολές παραγγελιών άνω των 50€  γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας.
Για παραγγελίες μικρότερες των 50€ υπάρχει 5€ χρέωση μεταφορικών.
Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα εταιρείας courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.


8. Τρόποι Παραγγελίας
Μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα μέσα από το fasma-optica.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Οπτικών Καταστημάτων ΦΑΣΜΑ.
Τηλεφωνική Παραγγελία, επιλέγετε το προϊόν που επιθυμείτε και μας καλείτε στο +30 210 894 2300 για να το παραγγείλετε.


9. Τρόποι Αποστολής των Προϊόντων του fasma-optica.gr
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών ΦΑΣΜΑ, fasma-optica.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών άνω των 50 € γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας.
Για παραγγελίες μικρότερες των 50 € υπάρχει χρέωση 5 €.
Για την δική σας διευκόλυνση, σας δίνουνε την δυνατότητα να επιλέξετε τον φορέα αποστολής.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.
Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα εταιρείας courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών ΦΑΣΜΑ, fasma-optica.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Κύπρο. Ο τρόπος πληρωμής για την Κύπρο γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


10. Τρόποι Πληρωμής
Αντικαταβολή ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα , χωρίς καμία επιβάρυνση: Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας μέσω της εταιρείας courier
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε με Fax στο 210 89 86 264 τo καταθετήριο της Τράπεζας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 894 2300 ή μέσω e-mail στο info@fasma-optica.gr.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
 
EUROBANK IBAN    GR 7502600500000360200728774
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ    GR 2001101950000019544058464
ALPHA BANK    GR 6901401260126002320002409
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    GR 6701721140005114028302995

Πιστωτική Κάρτα: Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα EUROBANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: Για αγορές άνω των 80 € έχετε την επιλογή να εξοφλήσετε με 6 άτοκες δόσεις.
Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.
Από το δίκτυο Καταστημάτων ΦΑΣΜΑ με μια επίσκεψη σε ένα απο τα καταστήματα μας.


11. Όροι Αλλαγής των Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα της αλλαγής των προϊόντων μας αρκεί:- Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία επιστροφής να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.- Να μην έχει αφαιρεθεί ή σκιστεί η ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που είναι κολλημένη επάνω στο προϊόν που σας παραδώσαμε.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας και μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 210 894 2300 (ώρες καταστημάτων).